Χρειάζεσαι:
1 πυρέξ
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια πορτοκαλάδα "Ήβη" μπλε χωρίς ανθρακικό
3 ποτήρια γάλα
160 γρ. άνθος αραβοσίτου βανίλια
2 πακέτα πτι μπερ
1 πυρέξ
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια πορτοκαλάδα "Ήβη" μπλε χωρίς ανθρακικό
3 ποτήρια γάλα
160 γρ. άνθος αραβοσίτου βανίλια
2 πακέτα πτι μπερ
Εκτέλεση
Φάση α
Στρώνεις το πυρεξ με πτι μπερ αφού τα βαφτίσεις σε γάλα
Σε μια κατσαρόλα ρίχνεις 80γρ άνθος αραβοσίτου βανίλια, 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια γάλα.
Βράζεις μέχρι να πήξει.
Ρίχνεις την κρέμα στο πυρέξ.
Φάση α
Στρώνεις το πυρεξ με πτι μπερ αφού τα βαφτίσεις σε γάλα
Σε μια κατσαρόλα ρίχνεις 80γρ άνθος αραβοσίτου βανίλια, 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια γάλα.
Βράζεις μέχρι να πήξει.
Ρίχνεις την κρέμα στο πυρέξ.
Γέφυρα
Άλλη μια στρώση μπισκότα πάνω από την κρέμα
Άλλη μια στρώση μπισκότα πάνω από την κρέμα
Φάση β
Σε μια κατσαρόλα ρίχνεις 80γρ άνθος αραβοσίτου βανίλια, 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια "Ήβη".
Βράζεις μέχρι να πήξει.
Ρίχνεις την κρέμα στο πυρέξ και πάπαλα.
Ψυγείο.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνεις 80γρ άνθος αραβοσίτου βανίλια, 1 ποτήρι ζάχαρη και 3 ποτήρια "Ήβη".
Βράζεις μέχρι να πήξει.
Ρίχνεις την κρέμα στο πυρέξ και πάπαλα.
Ψυγείο.
Καλή απόλαυση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου