ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ 60-80 ΤΕΜ.
ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΚΡΥΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ
500 ΝΕΡΟ
800 ΖΑΧΑΡΗ
3 ΞΥΛΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
4 ΜΟΣΧΟΚΑΡΦΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 150 ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
ΖΥΜΗ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ 2 ΜΠΩΛ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ
400ML ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
400ML ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
180ML ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΛΑΔΙ
50 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1/2 κ γ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
2 κ γ ΚΑΝΕΛΑ
1/4 κ γ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 κ γ ΣΟΔΑ
ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
200 ΓΡ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΜΕ
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΥΤΑ ΣΕ ΚΡΥΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 20-25 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ. ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ,ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου