Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΡΥΔΟΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

 





ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ 60-80 ΤΕΜ.

ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΚΡΥΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ
500 ΝΕΡΟ
800 ΖΑΧΑΡΗ
3 ΞΥΛΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
4 ΜΟΣΧΟΚΑΡΦΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 150 ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ 


ΖΥΜΗ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ 2 ΜΠΩΛ

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ

400ML  ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
400ML ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
180ML  ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΛΑΔΙ
50 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1/2 κ γ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
2 κ γ ΚΑΝΕΛΑ
1/4 κ γ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
1 κ γ ΣΟΔΑ
ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
200 ΓΡ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ 

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΜΕ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ  ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ: ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΥΤΑ ΣΕ ΚΡΥΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 20-25 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ. ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟ.

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ,ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου