Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΧΟΡΕΨΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΟΥ

Χόρεψε τη διαδρομή μου

Χόρεψε τη διαδρομή μου

Δράση αλληλεγγύης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το Σάββατο 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η ActionAid σας καλεί να συμμετάσχετε σε μια χορευτική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας στους ρυθμούς της ομάδας κρουστών Batala. 

Στους ήχους των βραζιλιάνικων κρουστών θα περάσουμε από τα στενά της Αθήνας όπου καθημερινά γυναίκες υφίστανται βία, διακρίσεις, ρατσισμό και ξενοφοβία. Η χορευτική βόλτα θα ξεκινήσει από την πλατεία Μοναστηρακίου στις 19.30 και κρατώντας φωτεινά sticks, πανό και χρωματιστά μηνύματα αλληλεγγύης θα περπατήσουμε στα στενά περνώντας από τη στέγη τουΣυνΑθηνά (απέναντι από τη Βαρβάκειο) και θα καταλήξουμε στο μπαρ Μπούφος(Καρόρη 4, συμβολική είσοδος 5€). Εκεί από τις 21.30 η ηθοποιός Έλενα Παπαβασιλείου θα βάζει εξαιρετική μουσική.

Παράλληλα, στη στέγη του ΣυνΑθηνά και στην πλατεία Μοναστηρακίου από τις 18.00μπορείτε να επισκεφτείτε έκθεση φωτογραφίας με πορτραίτα γυναικών από ολόκληρο τον κόσμο με χαρακτηριστικές ιστορίες που δείχνουν πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ζωή, μόνο και μόνο επειδή είσαι γυναίκα.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή τους ραδιοσταθμούς Pepper 96,6, Δίεση 101,3 το Δήμο Αθηναίων που αγκάλιασε τη δράση με την αιγίδα του και το μπαρ Μπούφος και τη στέγη του ΣυνΑθηνά για τη φιλοξενία.












Ωραία βόλτα σε Αιόλου, Αριστοφάνους, πλατεία Θεάτρου, Βαρβάκειο αγορά. Γκραν κάσες, τύμπανα, ρυθμός , μια χορευτική πορεία για τις γυναίκες και όχι μόνο. 
Μπράβο στην ActionΑid  και στο συγκρότημα Batala. Πολύ ξεσηκωτικοί! Και ξενέρωτος να σαι ,αποκλείεται να μην σε παρέσερνε ο ρυθμός τους, Ειδικά μέσα στη Βαρβάκειο ''χάλασε ο κόσμος''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου