Πρόκειται για μια πρωτότυπη, ρομαντική πρωτοβουλία υπό τον τίτλο «This is a good kiss spot» (εδώ είναι ένα ωραίο μέρος για φιλί) που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα μέρη που είναι ιδανικά για ένα φιλί!
«Όμορφα σημεία για ένα φιλί» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για την παρέα των street artists από την Ιταλία που διάλεξαν τα καλύτερα σημεία για φίλημα, τα σημάδεψαν και τα προτείνουν.
Από την πρότασή τους δε λείπει η Κρήτη όπου έχουν ήδη σημαδέψει μια παραλία στη Σητεία! Είναι μια ιδιαίτερη, ρομαντική και φυσικά πρωτότυπη πρωτοβουλία που έχει πάρει διαστάσεις παγκοσμίως.
Η παρέα των Ιταλών street artists ψάχνει σε όλες τις χώρες ανθρώπους που θα διαδώσουν αυτό το ερωτικό μήνυμα. Μικρά stickers με την πληροφορία «Εδώ είναι ωραίο μέρος για να φιληθείτε» (This is a good kiss spot) ξεφυτρώνουν σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία σε κάθε χώρα του πλανήτη.
Τα μυστηριώδη και ευρηματικά παιδιά που αποτελούν την παρέα από την Ιταλία ονομάζονται art collective 0707 και ξεκίνησαν αυτή την εκστρατεία με τα stickers ανανεώνοντας συνεχώς τη σχετική τους σελίδα στο facebook με κάθε νέα καταχώρηση από κάθε γωνιά του κόσμου.
Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Σίδνει, Ρώμη, Παρίσι, Βουδαπέστη, Σητεία είναι πόλεις στις οποίες έχουν προταθεί γραφικά σημεία κοντά σε γέφυρες, παγκάκια, αυτοκίνητα στο πλαίσιο της καμπάνιας «Εδώ είναι ωραίο σημείο για ένα φιλί» (This is a good kiss spot).
πηγή kritionline

Ξέραμε ότι στη Σητεία έχει τους πιο νόστιμους λουκουμάδες. Νομίζαμε ότι τα σιρόπια σταματούν στα πιάτα του Μητσακάκη. Που να φανταστούμε πως κάποιοι θα επιλέξουν μαζί με την Ν.Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Βουδαπέστη και τη Σητεία για να φιληθούν. Εξαιρείται το Γαλλικό φιλί που έχει πάρει Π.Ο.Π και δεν είμαστε τώρα για μηνύσεις. 
Αλήθεια, το ιδανικό μέρος για να πιεις την γκαζόζα σου πιο είναι;