Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΒΕΒΑΙΟ

Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες


Το γνωστό τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας ξεκινά με προγραμματισμό μεν, αλλά και απρόοπτα δε.
Έχουμε αγοράσει εισιτήρια για το έργο του Ιουλίου Βερν, αλλά ο Ιάσονας έχει ψιλό αρρωστήσει και δεν πήγε σχολείο σήμερα.
Τον έχω πλακώσει στα βότανα και στα σιρόπια μήπως και αύριο μας κάνει την χάρη και πάμε στο Μέγαρο. Ευτυχώς δε φαίνεται να ανεβάζει πυρετό.
Οι εντυπώσεις από όσους είδαν την παράσταση είναι οι καλύτερες. Και το βιντεάκι όμως καλά μας τα λέει.

Μια ιδέα ακόμα ήταν να κάνουμε ένα διήμερο στην Ερέτρια και το βουνό που βρίσκεται από πάνω αλλά ευτυχώς δεν κλείσαμε ξενοδοχείο γιατί φοβηθήκαμε τον καιρό και έτσι ο Ιάσονας αποφάσισε να αρρωστήσει. Σου λέει το παιδί δεν θα τους την σπάσω και πολύ. 

Από μασκαρέματα τώρα δεν βλέπω ιδιαίτερα πράγματα. Το σχολείο έχει πάρτι μασκέ αύριο το απόγευμα. Δεν ξέρω μήπως ο Στέλιος με την γνωστή μουρμούρα του με αναγκάσει να τον πάω. Είναι πιο κοινωνικός και γενικά γουστάρει το τζέρτζελο. Υπάρχει μια στολή πειρατή στην ντουλάπα οπότε το αφήνω στην πίεση που θα ασκηθεί. Ο Ιάσονας δεν θέλει να πατήσει διότι οι περσινοί λαχνοί ήταν ένα δωρεάν service αυτοκινήτου και ένα πλύσιμο αυτοκινήτου ή προϊόντα περιποίησης προσώπου και άλλα τέτοια χρήσιμα για τα παιδιά. Είναι πολύ νευριασμένος με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και δεν αγόρασε λαχνούς φυσικά προς ενίσχυση του ταμείου. Ο μικρός όμως που έχει την επίβλεψη του κουμπαρά και τα κλειδιά επίσης πήρε 4 λαχνούς και αλίμονο αν κερδίσει.

Το σινεμά του χωριού παίζει Μπομπ ο Σφουγγαράκης και τις 50 αποχρώσεις του γκρι, για άνω των 18. Στη χώρα του Κ. Γκουσγκούνη τι να μας πουν και οι 1050 αποχρώσεις του γκρι; Γατάκια, Αμερικάνοι!

Επίσης ένας 15ωρος ύπνος θα ήταν μια ευχάριστη υπόθεση γι αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Και μια βόλτα στην Πλάκα επίσης. 

Ή μια κυριακάτικη εφημερίδα και άραγμα σε καφετέρια για διπλό καπουτσίνο.

Καλό Σαββατοκύριακο και εδώ είμαστε δε θα χαθούμε!
(Έχω πάρει υλικά για μπακλαβά νηστίσιμο!)














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου