Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

NEW AGE SYMPHONIC ORCHESTRA: ΣΥΝΑΥΛΙΑ 22/06/2015 + ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ



Τον Μήτσο τον ξέρω 14 χρόνια.
Όμως όταν πέρυσι έσκασε μύτη στη δουλειά με αυτό το θεϊκό αθλητικό παπούτσι που θα βρείτε στην εναρκτήρια ανάρτηση περί Μήτσου (10/6/2014) γυάλισε το μάτι μου!
Τι είναι τούτο σκέφτηκα;
Το φαινόμενο Μήτσος τέθηκε σε παρακολούθηση.
Ήδη ο Μήτσος είχε ανακαλύψει την ύπαρξη του Enough και μάλιστα από τους φανατικούς οπαδούς και έτσι άρχισε αυτή η σχέση που ολοκληρώθηκε με την συνεργασία στο γραφείο, με αρχιγραμματέα τον ίδιο! 
Εκεί λοιπόν βγήκαν στην φόρα πολλά στοιχεία και έτσι άρχισε να παίρνει μορφή αυτό το έπος που λέγεται και "Μητσιάδα του Ονείρου" και ουχί του Ομήρου διότι ο Μήτσος αποτελεί πλέον ένα ονειρικό έπος, που προστίθεται ισάξια ....στα υπάρχοντα Ιλιάδα και Οδύσσεια.
Τυχερή η βιβλιογραφία!

Μπορεί να μην μοστράρει σε καθημερινή βάση στο μπλογκ, αλλά να είστε σίγουροι πως αυτός ο κήπος ,αυτός ο μπαχτσές, που ακούει στο όνομα Μήτσος δεν αγραναπαύεται ποτέ. Σκέφτεται συνεχώς, ακόμα και όταν δεν δουλεύει. Οι στίχοι αυτού του έπους είναι εξίσου πολλοί όπως των αντίστοιχων έργων του Ομήρου. Άλλοτε σαν βασιλικός δούλος ( μην ξεχνάτε ότι είναι αρχιγραμματέας)διεκπεραιώνει τέτοιο όγκο δουλειάς με ταχύτητα που τρομάζω και φυσικά σε κάνει να μην κλαις τα λεφτά που έσπρωξες στο σκλαβοπάζαρο της εγκυκλίου με την οποία προσλήφθηκε. Άλλοτε καθισμένος στην πολυθρονάρα του μοιράζει τις ηλεκτρονικές του γνώσεις σαν τον Τειρεσία ή την Πυθία που όλοι πέρασαν από το μαγαζί της. Το ίδιο και από το κατάστημα του Μήτσου!

Στην αφίσα που ακολουθεί ο Μήτσος χαρίζει στην ορχήστρα του χωριού του (Ηλιούπολη ) τις μπάσες νότες του με την αγαπημένη του τούμπα.
Είπαμε ότι είναι πολυτάλαντος και επίσης μουσικά στερημένος αυτή την περίοδο,
αφού η δουλειά στο γραφείο δεν του αφήνει χρόνο να συμμετέχει στο δικό μας σχήμα. Ο Μητσάκος όμως βρήκε τη λύση και ξεμπούκωσε. 




Το Enough του εύχεται καλή επιτυχία στην αυριανή του εμφάνιση και αν και ταυτόχρονα θα είναι απασχολημένο στο δικό του μουσικό reunion θα περιμένει ανάρτηση στο soninj.blogspot.gr που δεν είναι τίποτ άλλο παρά το διαδικτυακό μαγαζί του Μήτσου. Εκεί βγάζει την πραμάτεια του.


Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος που για ακόμα ένα καλοκαίρι θα πάρω μέρος στην καλοκαιρινή συναυλία της New Age Symphonic Orchestra!!Όποιος δεν έρθει δεν θα πάρει δώρο....!

........................................................................................................

ΥΓ 1: Κρίμα που παίζω την ίδια ώρα και δεν θα μπορέσω να έρθω, αλλά πραγματικά είμαι περίεργη ποιο ή τι θα είναι το δώρο...
ΥΓ 2: Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου