Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Κ.

K,

Είσαι μια κλασσική, κλινική περίπτωση καψούρας. 
Χαρακτηριστικό μοντέλο σπάνιου ομολογουμένως ανθρώπου, που δεν πειράζεις τη σφήκα  όσες φορές και αν σε τσιμπήσει, γιατί αγαπάς όλα τα ζώα που έπλασε ο Θεός, που ζει σε ροζ σύννεφο πιστεύοντας και ελπίζοντας στον Ρίτσαρντ Γκιρ που θα έρθει να σε δευτεροκλέψει με την Λίμο σας χρώματος ΠΑΝΑΚΟΤΑ, να ζήσετε ευτυχισμένοι,ξεχνώντας τον μη έντιμο πρότερο κοινό βίο σας. 

Όμως,

  • Για να συμβεί το παραπάνω πρέπει να το γουστάρουν και οι δυο.
  • Για να φτάσουν στο σημείο να το γουστάρουν και οι δυο, θα πει πως έχουν ξεμπλέξει από άλλες ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ συναισθηματικού και σεξουαλικού ενδιαφέροντος, γεγονός που τσεκάρεται εύκολα με μια παρακολουθησούλα.
  • Σ αυτό το σημείο σκάει μύτη ο οικογενειακός σύμβουλος ή ο ψυχολόγος και ξεμπλέκει το σύμπλεγμα, κάνοντας διαιτησία επί του καναπέως. 
  • Και αφού ο καθένας πάρει την κάρτα του, κίτρινη ή κόκκινη παίρνουν μαζί την άγουσα για τα αποδυτήρια της ,από εκεί που την αφήσαμε, ζωής.
Χα...

Ωραία όλα αυτά, αλλά ελπίζουμε στο 3 και στο 4 χωρίς το 1 και το 2. Είναι προαπαιτούμενα. Το έπιασες;
Επίσης κωφεύουμε στην καθημερινότητα. Έχουμε λύσει τα άμεσα για να ασχοληθούμε με τις τύψεις και την ανόρθωση της ψυχολογίας του Ρίτσαρντ; 
Τι λόγος μας πέφτει σ αυτή την δύσκολη σου καθημερινότητα;

Πρώτα  πηγαίνουμε στον γιατρό ,γεμίζουμε το ψυγείο, το ντεπόζιτο, τις μολυβοθήκες των παιδιών με μολύβια,αλλάζουμε λάστιχα στο αυτοκίνητο που μεταφέρει τα παιδιά μας, πληρώνουμε τα εξωσχολικά, τα εφοριακά και όλα αυτά από κοινού αν θέλουμε να είμαστε περήφανοι, ότι ο Ρίτσαρντ φοράει παντελόνια και όχι Κιλτ Σκωτσέζικο, και αν υπάρχει διάθεση και διαθεσιμότητα για ξανακόλλημα, συζητάμε τα υπόλοιπα.  
Έτσι απλά...
Αλλιώς, Ευελπίδων, αιτησούλα διαζυγίου και αλλαγή παίχτη.
Επιστράτευση ψυχρής, μαθηματικής, λογικής.

Είθε το τραγουδάκι να λειτουργήσει σαν επικουρικό κριτήριο στα σχέδια και τις σκέψεις σου...

Ή θα είσαι η SHE του, ή αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο. Άντε να κάνουμε και μία έκπτωση 20% σε αυτά που λέει ο Elvis Costello. 
Μέχρι εκεί.  

Φιλιά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου