Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Προς Ιάσονα και Στέλιο


ΔΩΡΟ Νο 1

Δωροκάρτες για τα παιδιά των μελών μας

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, θέσαμε βασική προτεραιότητα την αναζήτηση ενεργειών που θα έχουν στόχο την ελάφρυνση του κόστους διαβίωσης των οικογενειών των μελών μας.

Η ταμειακή μας κατάσταση την προηγούμενη χρονιά, δεν μας επέτρεψε να χορηγήσουμε τις καθιερωμένες δωροεπιταγές για τα παιδιά των μελών μας. Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας όχι μόνο κατανόησε την αντικειμενική δυσκολία που είχαμε αλλά στήριξε με όποιο τρόπο μπορούσε την απόφαση αυτή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την εισφορά των 4 € που δίνουν τα μέλη για το σωματείο, το 1,5 € πηγαίνει στην Ένωση που αποτελεί και το μοναδικό έσοδο ενώ τα υπόλοιπα 2,5 € πηγαίνουν στην Ομοσπονδία. Συνεπώς, το κάθε μέλος της Ένωσης δίνει ετησίως 18 € στην ΕΠΛΣ Αττικής, Πειραιά & Νήσων. 

Δεσμευτήκαμε ότι θα προβούμε σε πράξεις που θα μειώνουν σημαντικά το λειτουργικό κόστος της Ένωσης προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση του ταμείου μας. 

Θέσαμε στόχους δύσκολους και παρά το γεγονός ότι συστήσαμε από το μηδέν το γραφείο της Ένωσής μας στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προκαλώντας σημαντική οικονομική επιβάρυνση, κατορθώσαμε μετά από γενναίες αποφάσεις τον εξορθολογισμό των εξόδων μας, όπως ήταν η μείωση κόστους του νομικού συμβούλου κατά 45%, τη μείωση των εξόδων επικοινωνίας κατά 85% ενώ απαλλάξαμε την Ένωση από σημαντικά έξοδα που δεν της αναλογούσαν.

Μετά τα παραπάνω η ταμειακή κατάσταση επέτρεψε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, να αποφασίσει τη χορήγηση δωροκαρτών για τα παιδιά των μελών μας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Έκαστη δωροκάρτα αντιστοιχεί στο ποσό των 15 €, εξαργυρώνεται στα υπερκαταστήματα παιχνιδιών «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ» και δικαιούχοι είναι τα μέλη της Ένωσή μας με παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/2005.
Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος Παναγιώτης

ΔΩΡΟ Νο 2

Χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων συνεχίζει στο δρόμο που εγκαινίασε την προηγούμενη χρονιά, διοργανώνοντας ποιοτικές εκδηλώσεις και αναλαμβάνει και φέτος την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά των μελών της Ένωσης.
      
Σας περιμένουμε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στην υπέροχη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος), όπου ζωντανεύει το έργο της παιδικής κλασικής λογοτεχνίας του Μαρκ Τουέιν, «Τομ Σόγιερ».


Με αγάπη

Η μαμά



3 σχόλια:

  1. Μ αυτά θα την βγάλουν φέτος????Να το δώ και να μη το πιστέψω!Η θεία απ τη Ρόδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι θα γίνει...Δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία κουβέντα. Είμαστε σε μαραθώνιο meeting με τον Άγιο Βασίλη και τον τραπεζίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αυτά απο το σώμα είναι το ορεκτικό!!!Κάτι θα γίνει!!Θα μεριμνήσει και ο Πίπος με την Πίπα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή