Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

O RACHMANINOFF ΘΕΛΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ, ΑΛΕΞΗ

Οι εκλογές τελείωσαν με τον γάμο Τσίπρα - Καμμένου .
Ο όρκος δόθηκε, διαφορετικός αυτή τη φορά, χωρίς Αρχιεπίσκοπο αλλά στο ίδιο σαλονάκι και στο ίδιο τραπεζάκι. Δυστυχώς και με το ίδιο χαλί. Άχρωμο και ντεμοντέ. Και η καρέκλα; Που βρέθηκε τούτη; Ποιος ιππότης, από ποιο τάγμα τη δώρησε στον Κάρολο;
Έπρεπε να έχουμε κάτι διαφορετικό από την αρχή σε αυτή τη νέα κυβέρνηση για να νιώσουμε το ροζ που χρωμάτισε τον χάρτη της χώρας. Διότι έτσι είναι πλέον. Οι πολιτικοί γάμοι είναι της μόδας, γρήγορα, επί της ουσίας και χωρίς ευαγγέλια και λαμπάδες. Ορκιζόμαστε στην τιμή και τη συνείδηση του ανθρώπου και δεν χρησιμοποιούμε φράσεις πίστης και ουσιαστικά υποταγής στον κλήρο.
Σίγουρα κάποιοι παραπάνω πατριώτες από μας, θα έχουν βγει από τα ρούχα τους, αλλά η πρόκληση και η πραγματική μαγκιά θα είναι στην υλοποίηση των προεκλογικών δηλώσεων, extra πατριώτες. Μη ξεσηκώνεστε επειδή ο Ιερώνυμος δεν ήταν καλεσμένος.
Ο κόσμος είναι κουμπωμένος και καχύποπτος. Επίσης συνεχίζει να είναι εκδικητικός και ανιστόρητος φέρνοντας τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση.
Το ΠΑΣΟΚ έδυσε όπως και ο Φώτης, ενώ ο Γιώργος μπορεί αν θέλει να πάρει το ποδηλατάκι του και να απομονωθεί στο Καστελόριζο περιμένοντας ήσυχα το τέλος και εμένα να τον επισκεφτώ. Ο Αντώνης πάλι μπορεί να πάει στον νομό του, που πέρα από το ότι κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν και ξενοδοχείο προσκυνώντας ακόμα τη ΝΔ, έχουν πολλούς πέτρινους πύργους να κρυφτεί και να ζήσει την ήττα του.
Από νομούς ας κρατήσουμε αυτόν της Ικαρίας. 
Σε αυτή τη συνύπαρξη Αλέξη-Πάνου, μιας που τα τελευταία χρόνια μόνο με κυβερνήσεις συνεργασιών πορευόμαστε θα ήθελα να αφιερώσω το Πρελούδιο op.3 No 2 του Rachmaninoff. Δύσκολο να παιχτεί αν δεν έχεις μακριά δάχτυλα. Ο Αλέξης δε φάνηκε να έχει τόσο μεγάλα χέρια, οπότε ήρθε ο Πάνος να βοηθήσει.

Καλή Επιτυχία!  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου