Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

PADDINGTON



Στο μακρινό Περού, ένας Άγγλος εξερευνητής ανακαλύπτει μία σπάνια ράτσα εκπολιτισμένων αρκούδων και τις μυεί στο βρετανικό τρόπο ζωής.
Χρόνια μετά,ύστερα από ένα μεγάλο σεισμό, το μικρότερο μέλος της αρκουδο-οικογένειας θα αναγκαστεί να μεταναστεύσει στο Λονδίνο. Θα ανακαλύψει όμως ,πως οι τρόποι των Άγγλων εξαντλούνται στο περίφημο βρετανικό φλέγμα.
Η οικογένεια Μπράουν που τον "μαζεύει" από τον σιδηροδρομικό σταθμό, διαβάζοντας την πινακίδα που είναι κρεμασμένη στον λαιμό του ( παρακαλώ  φροντίστε  τον αρκούδο) θα του προσφέρει προσωρινή διαμονή, αλλά ο Πάντινγκτον θα τραβήξει με ευκολία την προσοχή μιας ταριχεύτριας ζώων. Η Νικόλ Κίντμαν , ενσαρκώνει αυτό τον ρόλο,της υπεύθυνης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και την κόρη του Άγγλου εξερευνητή, που χαρίζοντας τη ζωή στους αρκούδους κατά την αποστολή του στο Περού, δεν φέρνει πίσω κάτι που να προάγει την δουλειά του και αποκλείεται από το σινάφι του. Η κόρη του λοιπόν έχει ορκιστεί να πάρει εκδίκηση, ταριχεύοντας τον μικρό Πάντινγκτον. Θα τα καταφέρει...; 
...........................................................................................................
Τα 90 λεπτά της ταινίας κυλούν ευχάριστα και με ενδιαφέρον για την εξέλιξη. Αρκετές είναι οι σκηνές γέλιου και οι σκηνές αγωνίας. 
Τα παιδιά αναγνώρισαν σχεδόν όλες τις εικόνες της πόλης του Λονδίνου, που σημαίνει ότι το ταξίδι έχει πιάσει τόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου