Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

27/6/2014 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

Μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στην Αθήνα ετοιμάζει για το κοινό του οΠαντελής Θαλασσινός με πολλές εκπλήξεις και αγαπημένα τραγούδια.
Έτσι, την Παρασκευή 27 Ιουνίου το κοινό που θα βρεθεί στο χώρο τηςΤεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Παντελή Θαλασσινό επί σκηνής αλλά και τους καλεσμένους του, τραγουδιστές και μουσικούς για μια αξέχαστη βραδιά.

Για το «Καλό συναπάντημα» το βράδυ της Παρασκευής όπως ο ίδιος το ονομάζει, δηλώνει: «όταν συναντιέται στη σκηνή με μια τέτοια παρέα, γεμίζει ο χώρος, με όμορφα τραγούδια, αρώματα, αναμνήσεις, συναισθήματα, αξιοπρέπεια, και η χαρά τους ξεπερνά την υψικάμινο».

Τον Παντελή Θαλασσινό θα συναντήσουν επί σκηνής οι:Γεράσιμος Ανδρεάτος Βασίλης Καζούλης, Γιώτα Νέγκα Γιάννης "Λαθρεπιβάτης" Νικολάου, Σταμάτης Χατζηευσταθίου, η μόνιμη συνεργάτης του σχήματος Νάνα Μπινοπούλου και ο Βασίλης Σκουλάς.

Τιμές ΕισιτηρίωνΠροπώληση: 9 ευρώ (τα πρώτα 500 εισιτήρια), μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα είναι 12 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Γκάζι - http://www.viva.gr/ - 11876 - καταστήματα Public - Παπασωτηρίου - Seven Spots - Ιανός

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλέφωνο: 210 3475518, 210 3453548
πηγή:in.gr
Ώρα έναρξης στις 21.00
Που να πρωτοπάει κανείς φέτος. Βέβαια, βολεύει να ακούς μια σειρά καλλιτέχνες το καλοκαίρι, ειδικά όταν έχεις παιδιά, που σε  ανοιχτούς χώρους, όπως η Τεχνόπολις ,δεν θα πλήξουν και οι γονείς δεν θα βλαστημήσουν θεούς και δαίμονες για την απόφαση να βγουν έξω.  Μια που είπαμε για Θεούς και Δαίμονες, να τι λέει ο Παντελής για τον Δικό του Θεό.                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου