Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΣΤΗΝ "ΚΟΛΑΣΗ" !




Πέτρου και Παύλου χθες και η Ακρόπολη γεμάτη από κόσμο.'Ενα πανηγυράκι που έστησαν οι άνθρωποι της εκκλησίας, στο Λόφο του Αρείου Πάγου, στον οποίο μίλησε ο Απόστολος Παύλος  το ...μ.Χ.
Μωρέ τι μας λες;
Κακιές γλώσσες αναφέρουν ,πως δεν ήταν και από τις καλύτερες στιγμές του Παύλου, αφού μόνο δυο Αθηναίοι συγκινήθηκαν και τον ακολούθησαν.
Οι Αθηναίοι τα είχαν ακούσει όλα εκείνη την περίοδο,(επικούρειοι,στωικοί) οπότε ο Παύλος τους έπεσε... λίγος. 
Παρούσα και η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, αστυνομία και τροχαία φουλ, ένα τμήμα δικό μας και ένα των τσολιάδων για την υποστολή της σημαίας, κάποιοι να κάνουν γενική πρόβα στο Ηρώδειο,κόσμος να κάνει τη βόλτα του, πολυτελή αυτοκίνητα παπάδων παρκαρισμένα στο πλακόστρωτο της Ακρόπολης και γενικά ένα κιτσαριό άνευ προηγούμενου.
Ξενέρωμα...
Το σουρεάλ σκηνικό ολοκληρώνεται σε μια τουαλέτα μιας καφετέριας, όπου αλλάζω τα ρούχα για να πάω στη συναυλία. Διότι με τόσο κόσμο στον λόφο, που να ξετσιτσιδωθώ;Τζάμπα και η πετσέτα παραλίας, που κουβαλούσα μαζί μου.
Με τα χίλια ζόρια ευτυχώς έφτασα στο Μέγαρο και πραγματικά άλλος Θεός, αυτό το σκηνικό. Δεν συγκρίνεται με το προηγούμενο.
Πιτσιρίκια, ψάθες, μπίρες, τσιπς, άλλοι να χορεύουν, άλλοι όρθιοι να τραγουδάνε, άλλοι να βολτάρουν στον κήπο, άλλοι να κοιμίζουν τα μωρά στα καρότσια και ο Μαραβέγιας να γεμίζει με μια αισιοδοξία ένα χιούμορ και ένα απίστευτο κέφι, όσους αρνήθηκαν το μουντιάλ και πήγαν Μέγαρο.
Τα παιδιά μου, μόλις είχαν τελειώσει τα ποπ κόρν και άρχιζαν να χουχουλιάζουν στα μπουφάν τους.
Έπρεπε να ακούσουμε τη Λόλα οπωσδήποτε και μετά νάνι στη ψάθα.
Μια coca cola για τον Ιάσονα και μια πορτοκαλάδα για τον Στέλιο μας έδωσε μια παράταση μέχρι τη Λόλα.
Χαμός!
Από τον "Παράδεισο" στην "Κόλαση".

ΥΓ: Ο τρομπονίστας Jim Staridas, ήταν όλα τα λεφτά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου